27 C
Lendava
četrtek, 25. julija 2024
DomovZanimivostithe SOX - NOGAVICE ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

the SOX – NOGAVICE ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

… ko nimaš ideje za rojstnodnevno darilo, podari paket presenečenja!

the SOX sta zasnovali Doris in Doris, ki imata poleg imena še veliko skupnega: obe imata radi jogo, čokolado, dobro hrano, penkala, in lepe NOGAVICE.

Zaradi slednjega je nastal projekt the SOX.

Poslanstvo the SOX: z nepričakovanim presenečenjem pričarati nasmeh vaših družinskim članom, prijateljem, sodelavcem, … Vi nam zaupate vse potrebne podatke, za vse ostalo poskrbimo mi.

the SOX niso le nogavice, ampak celostna storitev. Vključuje paketek presenečenja, ki ob ravno pravem času prispe na naslov obdarovanca. Storitev zajema rojstnodnevne nogavice, čestitko, ki ji lahko dodaš osebno sporočilo, lično škatlico in pošiljanje po pošti.

Najdeš nas na Facebook strani: the SOX (@theSOXX).

Kako naročiti paket?

Naročilo lahko oddaš na naši Facebpook strani, po mailu (2thesox@gmail.com) ali s klikom na povezavo , kjer izpolniš obrazec. Po prejemu naročila vas o vsem potrebnem obvestimo po mailu.

Kdaj je potrebno naročiti paket?

Presenečenje je popolno, če prispe na cilj ob pravem času – na rojstni dan. Bodi pozoren, da naročilo oddaš vsaj 1 teden pred velikim dnevom, da bomo lahko poskrbeli za pravočasno dostavo.

Želiš presenetiti več oseb?

Podatke lahko oddaš že na začetku leta za vse, ki jih želiš presenetiti. Poskrbeli bomo, da bodo vsi tvoji paketi na cilju ob določenem času. S tem ti bomo skrajšali tvojo to do list. Če bi med letom rad še koga dodal na svoj seznam, to lahko narediš kadarkoli.

Prejšnji članek
Naslednji članek

Most Popular

Recent Comments