13.9 C
Lendava
sobota, 13. aprila 2024
DomovZanimivostiKam na točeno pivo in burger?

Kam na točeno pivo in burger?

Pred dnevi je v mesto pripeljal tapravi burger truck iz katerega že omamno diši, ta se nahaja pred “Drvarnico”. Ker smo radovedne sorte smo se hitro odpravili tja s kamero in ujeli lastnico Stefano Davidovsko, ki je ravno pripravljala že na videz božanske burgerje.

Zanimalo nas je zakaj se je odločila za ponudbo burgerjev “na kolesih” in kakšni so njeni načrti.

Prej, ko sem še imela restavracijo v Murski Soboti, smo imeli veliko cateringov in vedno je bila težava s kuhinjo, zato je padla ideja za kuhinjo na štirih kolesih, da bi to bilo lažje izvedljivo. S tem nam je omogočeno, da pridemo in skuhamo na lokaciji brez, da bi bili odvisni od zunanje infrastrukture in narocnika.

In nasla sem Jimija, ki je unikaten.
Zaenkrat bomo stacionirani pred drvarnico v Lendavi od srede do sobote. V sredo in četrtek med 12. in 18. uro, v petek in  soboto med 14. in 21. uro.
Stalna ponudba bodo burgerji, med tednom tudi 2 do 3 jedi po trenutnem navdihu; od v pečici pečenih reber, hobotnice izpod peke do rižote, testenin … po navdihu.

Prvi odziv je bil super, saj take ponudbe burgerjev s 100% govedino in black angus govedino z domačimi bombetkami v okolici Lendave ni.

V prihodnje bomo delovali tudi po celi Sloveniji oz. odvisno od naročnikov in dogodkov.

Še vedno pa ponujamo catering, ki ga lahko naročite na Info@foodstock.si in 070-512-809.

VABLJENI

Most Popular

Recent Comments