26.5 C
Lendava
sobota, 13. aprila 2024
DomovŠportPrijateljska tekma v spomin pred kratkim preminulem prijatelju

Prijateljska tekma v spomin pred kratkim preminulem prijatelju

Prijateljska tekma v spomin pred kratkim preminulem prijatelju, košarkarju in dolgoletnemu predsedniku kluba KK Lindau g. Robertu Ščapu.

KK Lindau (veterani + člani) – VKK Međimurje (veterani) 64 :51 (19:12, 10:5,15:13, 20 : 21)

Veterani + nekaj članov KK Lindau smo se v skladu z načrtom mednarodnega regijskega sodelovanja v soboto, dne 20.11.2021 pomerili z moštvom veteranov iz Čakovca.
Ob pričetku tekme so z minuto molka počastili spomin na pred kratkim preminulega prijatelja, košarkarja in dolgoletnega predsednika kluba g. Roberta Ščapa.
V tekmo so domačini vstopili odločni, da gostom preprečijo odprte mete na koš ter hitre protinapade, kar jim je uspevalo, saj so bili tudi v napadu uspešnejši od nasprotnika in prvo četrtino zaključili s sedmimi pikami prednosti.
Podobno razmerje moči se je nadaljevalo tudi v drugi četrtini, domači gostom niso pustili, da bi se razigrali in polčas zaključili s prednostjo 12 točk.
Kljub vnemi nasprotnikov, da bi rezultat spreobrnili v svojo korist jim to ni uspelo, saj so domačini z mirno in preudarno igro in tricami goste držali na varni razdalji vse do konca tekme in zasluženo zmagali.
Za KK Lindau so igrali: Beno Gonc( 17), Mladen Tkalec(7), Iztok Feher(7),Dejan Zrna(11), Tomas Hozjan(17), Tijan Hozjan, Vlado Bratkovič, Gorazd Horvatič, Iztok Sečnjak (2).
Za KK Čakovec so igrali : N.Gaćeša, Levačič, Kasapovič, Majnarić, Franjič, Gačeša Đ(31).

Most Popular

Recent Comments