11.2 C
Lendava
sobota, 25. marca 2023
Domov Šport Naja Horvat dvakrat zlata

Naja Horvat dvakrat zlata

Na Muti se je preteklo soboto odvijal 2. turnir do 13 let, na katerem so nastopali 4 člani BK Mladost: Mia Oletič, Naja Horvat, Sven Pahor in Evian Wolf.

Sven Pahor se je med posamezniki v kategoriji B uvrstil na odlično četrto mesto. Ne pozabimo, da Sven tekmuje še tudi v kategoriji do 11 let, kar pomeni, da je tekmoval proti starejšim nasprotnikom. Tekmoval je tudi v igri mešanih dvojic, skupaj s klubsko prijateljico Mio Oletič. Tekmovanje sta zaključila na 5. mestu, izločila pa ju je prav zmagovalka turnirja v mešanih dvojicah in še ena klubska prijateljica, Naja Horvat s partnerjem Maksom Trampužem (BK Konex).

Še eno zlato medaljo pa si je Naja priborila med posameznicami v kategoriji A. Brez večjih težav je odpravila vse nasprotnice in brez oddanega niza postala zmagovalka.

Med posameznicami v kategoriji B pa je nastopila Mia Oletič. Z dvema zmagama in enim porazom v skupini E se je Mia uvrstila na 2. mesto v skupini, kar žal ni bilo dovolj za preboj v glavni del tekmovanja.

V kategoriji B je med posamezniki poleg Svena nastopil še Evian, ki je, prav tako kot Mia, tekmovanje z eno zmago v skupini zaključil v skupinskem delu.

KOMENTIRAJ

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Most Popular

Recent Comments