25.2 C
Lendava
četrtek, 25. julija 2024
DomovŠportNaja Horvat dvakrat zlata

Naja Horvat dvakrat zlata

Na Muti se je preteklo soboto odvijal 2. turnir do 13 let, na katerem so nastopali 4 člani BK Mladost: Mia Oletič, Naja Horvat, Sven Pahor in Evian Wolf.

Sven Pahor se je med posamezniki v kategoriji B uvrstil na odlično četrto mesto. Ne pozabimo, da Sven tekmuje še tudi v kategoriji do 11 let, kar pomeni, da je tekmoval proti starejšim nasprotnikom. Tekmoval je tudi v igri mešanih dvojic, skupaj s klubsko prijateljico Mio Oletič. Tekmovanje sta zaključila na 5. mestu, izločila pa ju je prav zmagovalka turnirja v mešanih dvojicah in še ena klubska prijateljica, Naja Horvat s partnerjem Maksom Trampužem (BK Konex).

Še eno zlato medaljo pa si je Naja priborila med posameznicami v kategoriji A. Brez večjih težav je odpravila vse nasprotnice in brez oddanega niza postala zmagovalka.

Med posameznicami v kategoriji B pa je nastopila Mia Oletič. Z dvema zmagama in enim porazom v skupini E se je Mia uvrstila na 2. mesto v skupini, kar žal ni bilo dovolj za preboj v glavni del tekmovanja.

V kategoriji B je med posamezniki poleg Svena nastopil še Evian, ki je, prav tako kot Mia, tekmovanje z eno zmago v skupini zaključil v skupinskem delu.

Most Popular

Recent Comments