26.5 C
Lendava
sobota, 13. aprila 2024
DomovDogodkiRazstava Mandal Suzane Jambor

Razstava Mandal Suzane Jambor

Risanje mandal je tudi umetnost in način izražanja. To zelo dobro ve tudi avtorica razstavljenih slik, Suzana Jambor iz Lendave. Njena dela so od sobote 28.1.2023 na ogled v avli Hotela Cubis. Ob tej priložnosti smo jo vprašali kdaj se je začela ukvarjati s to vrsto slikarstva in kaj je bil povod za to.

Kako sem začela risati mandale? Iskreno, čez noč, kar naenkrat. Umetnost me je vedno zanimala in celo življenje sem poskušala najti nekaj svojega. Kaj se je zgodilo, da sem začela? Verjetno dejstvo, da sem si končno začela zaupati. Ko nekaj let delaš na sebi, s tem mislim na meditacije, akupunkture, razne delavnice, v bistvu poglabljanje v sebe in iskanje odgovorov, se lepega dneva samo zgodi. Začneš si zaupati in se samo zgodi.

Ko sem naredila prvo Mandalo je kar steklo. Delam jih na platno z akrilnimi barvami, informirane pa so z vilinskimi simboli in personalizirane. To pomeni, da simbole izberem najrajši sama, po mojem občutku, prav tako barve. Lahko rečem, da sem do sedaj vedno zadela. Kako mi to uspe? Z močno empatijo in intuicijo. Začutim, kar posameznik potrebuje. Seveda si pomen mandale lahko oseba sama izbere, tudi to funkcionira.

Tako da se priporočam. Želite spremembe v življenju, pozitivne vibracije? Kontaktirajte me in vam jo izdelam, iz srca rada.

1 komentar

Komenitranje ni možno.

Most Popular

Recent Comments