17 C
Lendava
torek, 17. maja 2022
Domov Blog Čas je za spremembe!

Čas je za spremembe!

Medtem ko nezreli, zakompleksani starčki razkazujejo mišice, se igračkajo z orožjem in nas zavajajo na vse možne načine, velike korporacije izkoriščajo trenutek in dvigujejo cene surovin, energentov in nas po domače povedano, jebejo v glavo, ker nas lahko. Ves čas poslušam samo o tem, da itak nič ne moremo. Pa ja, ko boste danes v poštnem nabiralniku našli obvestilo Elektra, da so nam fino podražili elektriko, se potolažite, da smo vsi v istem dreku, itak nič ne moremo. Tudi bencin se je občutno podražil, ampak itak nič ne moremo. Saj dejansko itak nič ne moremo. In tega ne bomo spremenili, ker se spremeniti ne da, itak nič ne moremo. Svet bo šel lepo počasi v maloro. Je že na dobri poti. Ne, pravzaprav smo na pol poti. Ampak itak nič ne moremo. Ko boste naslednjič brali o manifestiranju in o tem, kako v življenje pritegniti tisto, kar potrebujete, se zamislite nad svetom, v katerem živimo. Ker itak nič ne moremo. Res itak nič ne moremo? Potem pa super kul. Bomo pa pač potrpeli in plačevali bistveno več za elektriko, kmalu tudi plin, bencin. Ker itak nič ne moremo. Edini problem v tem je, da POWERS that BE vedo, da mislimo, da itak nič ne moremo, zato bodo mejo potiskali do skrajnosti. Ker itak nič ne moremo. 24.4., ko boste v roki držali volilni listek, vsaj enkrat v življenju NE mislite, da itak nič ne moremo, ampak poskrbite, da bomo to zalego, ki že 30 let zaseda tisto bedno stavbo sredi LJubljane izpraznili in jo napolnili z novimi obrazi. In ne rečem, da bodo ti kaj boljši, bomo pa vsi skupaj imeli vsaj PRILOŽNOST kaj spremeniti. Kajti s temi drekači nič ne bo. IN ne glasujte za tiste, ki te razmere še podpihujejo za lastno korist in število glasov. Ti so največje zlo in na bruhanje mi gre, ko vidim, kake imbecile smo sposobni izvoliti. IN prosim, ne volite polpismene bedake, ki predlogov zakonov niti prebrali ne bodo, ker bi predolgo trajalo, pa še razumeli ne bodo nič. Pamet v roke. Lahko pa tudi verjamete, da ITAK nič ne moremo spremeniti. ITAK.

LK

2 KOMENTARJI

  1. Če ti s svojim izražanjem ponujaš alternativo trenutni politični opciji, bi bilo dobro če bi se pogledal v ogledalo, jezen, nestrpen, sovražen, obupan. Mogoče bi pa poizkusil in bi spremenil svetovno politično ureditev, z odnosom kot ga imaš boš lahko tudi predsednik evropskega parlamenta, spomnimo se zapitega Junckerja, če je lahko bil on bi lahko bil tudi ti, ni šans da te ljudje ne bi opazili in rekli kakšno smešno o tebi . OK. zdaj pa zares, lepo je da si upornik, ampak potreben si zdravnika ki zdravi duševne bolezni .

  2. Spoštovani komentator, inicialke pod zapisom so LK. Dobrodosli na mojem profilu, kjer sem zapis na zeljo fb prijateljev odprla, da so delili. Vse komentarje, ki so ocitno namenjene gospodu VK lahko preumerite na avtorico zapisa, mene osebno. Stojim za tem, kar sem zapisala, javno, jasno in glasno. Se vidimo na fb. Z imeni in priimki. S spoštovanjem, Lidija Kreft

KOMENTIRAJ

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Most Popular

Recent Comments

Pavel Lendvay on Županove skrivnosti 1 del